laatste nieuwsflits Plusklas

11 juli 2017

Beste ouders en collega’s

Vanmorgen was de laatste Plusklasmorgen voor de vakantie. De weken, de maanden zijn omgevlogen!  Met en van elkaar hebben we veel geleerd in een situatie die voor ons allen nieuw was! Drie scholen, 2 juffen, 20 kinderen… Hoe zou dat gaan? Dat was voor alle partijen spannend, zeker ook voor u als ouders! In de eindevaluatie die we gisteren hadden met de intern begeleiders van de drie scholen hebben we geconcludeerd dat de Plusklas zijn plek begin te vinden in de scholen. Het was een jaar van uitproberen, bijstellen, delen en leren. Maar ook een jaar van rijkdom, verwondering, groeien en leren! We mogen de Heere daarvoor erkennen, die de Gever is van dit alles.

We namen afscheid van Leander van den Bos (Bruinisse, groep 8) en Femke Koppert ( Oosterland, groep 6). Ze hadden elk hun eigen plekje in de groep en we gaan hen missen! Leander en Femke met jullie ouders: Veel succes in de toekomst, en we wensen jullie van harte toe, dat jullie de Ware Wijsheid mogen leren waarover we zo vaak met elkaar hebben gepraat! Leander hoopt naar het voortgezet onderwijs te gaan en Femke krijgt verrijking op maat in de eigen klas, met begeleiding van Juf Stouten. Zodoende hadden we ruimte voor Leander Bouman ( Oosterland, groep 7 na de vakantie) en Amber Breen (Bruinisse, groep 6 na de vakantie) Welkom beiden en we wensen jullie een fijne tijd toe in ons midden!

We delen u alvast mee dat we als Plusklas een informatie avond organiseren op DV 31 augustus 2017. We hopen u dan iets meer te vertellen en te laten zien van de Plusklas. Hoe we selecteren, wat we leren, aan welke doelen we werken, welk materiaal we gebruiken enz. Zo krijgt u een beter beeld van wat u kind/leerling nu eigenlijk doet en leert in de Plusklas en hoe we dit vorm geven. T.z.t. krijgt u hiervoor nog een officieel uitnodiging, maar u kunt nu de datum alvast reserveren.

Vanaf deze plek bedanken wij u allen voor u inbreng in de Plusklas, op welke manier dan ook. Tevens hartelijk dank voor de lieve bedankkaarten en cadeautjes die we kregen. We wensen u een fijne zomervakantie toe en hopen dat we elkaar in gezondheid mogen ontmoeten op dinsdag 12 september 2017. Dit is de eerste Plusklasmorgen.